Whistleblower
Login

Kvinde fra Silkeborg gør lynkarriere i mandsdomineret branche

Maj W. Møller er koncernsalgschef i BIC Group og en vellidt karrierekvinde i en industri domineret af midaldrende mænd

FØDSELSDAG Med rødder i Silkeborg runder en ung komet i dansk- og internationalt erhvervsliv, Maj W. Møller, 30 år i morgen, torsdag den 16. maj.

Maj W. Møller er, som salgschef i den internationale industrikoncern BIC Electric med operationer i over 30 lande, ofte på farten. Trods sin unge alder har hun allerede set det meste af verden og er ligeledes vant med at forhandle BtB kontrakter i millionklassen. Dette i en industri, hvor stereotypen på en koncernsalgschef er en fyldig herre over de 50. Maj W. Møller stikker derfor naturligt ud fra mængden af herrer i jakkesæt, hvilket hun har det helt fint med, da det giver hende en synlighed i branchen. Hun slår kollegerne – ikke bare på alder, vægt og køn, men også på konditionen. Løbetøjet er en fast bestanddel i Maj W. Møllers rejsekuffert, der næsten altid står pakket og klar til næste internationale salgsturne.

Da Maj W. Møller i 2014 startede, som den første eksterne salgsmedarbejder i BIC Electric, beskæftigede virksomheden ca. 80 medarbejdere. I dag beskæftiger virksomheden over 200 medarbejdere og er i mellemtiden vokset til at have egne selskaber / repræsentationer i Danmark, Norge, Polen, England, Tyskland og Ghana. Med samme hast har Maj W. Møllers karriere ligeledes udviklet sig. Hun er vokset fra at være salgs-trainee frisk fra studiet til i dag at være salgschef i koncernen og daglig leder for Salg-, Marketing- & Kommunikations-afdelingen, der tæller seks medarbejdere, som refererer direkte til hende.Maj W. Møller er oprindeligt opvokset i det midtjyske, hvor hun blev student fra Silkeborg Gymnasium. Hurtigt herefter gik turen til Sjælland, hvor hun blev uddannet i Performance Design og Virksomhedsstudier på RUC. Siden har hun suppleret dette med en salgsuddannelse hos Business Danmark og en lederuddannelse hos Niels Brock. I dag bor Maj sammen med sin engelske kæreste, Ben, og deres polske jagthund Zepp i Szczecin – Polen, hvor BIC-Group har deres europæiske hovedkontor. mtl

https://www.mja.dk/artikel/kvinde-fra-silkeborg-gr-lynkarriere-i-mandsdomineret-branche

Download PDF
Eryk logo Eryk logo Contact